KORONATIEDOTTEET

4G KLINIKKA JATKAA TOIMINTAA – TOIMET TURVALLISEEN HARJOITTELUUN!

Koronatilanne heikkenee koko maassa. Rajoituksia on kiristetty (tai ollaan kiristämässä) ja kaikkia sisäliikuntapaikkoja suositellaan suljettavaksi jouluun saakka. 4G KLINIKKA Valkeakoskella tarjoaa kuitenkin jääkiekkomaalivahdeille harjoitusmahdollisuuden myös koronan aiheuttaman sulkutilanteen aikana. Olemme käyneet toimintamallimme läpi myös AVIn kanssa.


Toiminta tapahtuu henkilökohtaisena harjoitteluna tai maksimissaan 2 maalivahdin pienryhmissä. Pystymme noudattamaan harjoittelussa turvavälien noudattamista (käytössä videokuvaus ja seinälle heijastettava suurkuva). Lisäksi valmentajillamme on käytössä koko ajan kasvomaskit ja käsineet. Tiloissamme käytetään käsihygieniaa varten käsidesiä ja siivouksessa noudatamme Työterveyslaitoksen siivousohjeita. Käytössämme on myös kaksi erillistä pukutilaa, jolloin harjoittelevat henkilöt pukeutuvat omissa tiloissaan. Tiloissamme on käytössä myös tehostettu ilmastointi. Maalivahteja harjoittelemaan tuovilta vanhemmilta toivomme maskin käyttöä sisätiloissa.

Näiden toimenpiteiden tarkoitus on turvata maalivahdeille mahdollisuus lajiharjoittelun jatkamiselle, vaikka varsinainen joukkuetoiminta olisikin tauolla. Liikunnan merkitys tällaisessa poikkeustiloissa on parasta ennaltaehkäisyä niin harrastustoiminnan lopettamisen estämiseksi, kuin myös muiden terveydellisten ongelmien välttämiseksi. Onkin tärkeää kannustaa lapsia ja nuoria jatkamaan liikuntaa turvallisesti ja turvallisessa ympäristössä vaikeista ajoista huolimatta.

Voit tutustua toimintaamme katsomalla esittelyvideomme nettisivuiltamme osoitteesta www.4goalies.fi/galleria. Pääset esittelyvideoon myös TÄSTÄ.

Yhteistyöterveisin

4GOALIES OY