LEIRIT

4GOALIES tulee järjestämään jatkossa maalivahtien leiritapahtumia. Tulossa on niin juniorileirejä, harrastemaalivahtien leirejä kuin myös PRO-leirejä jotka ovat tarkoitettu kilpajoukkueiden maalivahdeille.

Laitamme leireistä tarkempaa infoa kun vallitseva virustilanne paranee ja pääsemme vahvistamaan leirien ajankohtia ja paikkoja.

VALKEAKOSKI 2021 – KEVÄÄN ENSIMMÄISET LEIRIT PIDETTY

Kevään osalta leirikausi saatiin avattua. Koronan varjostamana saatiin kuitenkin turvallisesti järjestettyä suunnitelman mukaiset kolme leiriä. Palaute on ollut pelkästään positiivista ja se kannustaa odottamaan tulevaa kesää 2021. Silloin tarkoituksena on toteuttaa seuraavat leirit. Toivottavasti myös koronatilanne on silloin jo parempi ja pääsemme toteuttamaan leirejä hieman vapaammalla toteusmallilla. Valmentajilta ISO kiitos leiriläisille ja samalla toivotamme kaikille turvallista kevättä.

TULOSSA LEIREJÄ:

RÄÄTÄLÖI OMA HENKILÖKOHTAINEN 4G TARGET-MAALIVAHTILEIRI

TARGET-maalivahtileirit on tarkoitettua U9-U16 ikäisille maalivahdeille. Tarkoituksena on, että voit maalivahtina rakentaa itsellesi oman 3-päivän  ”TARGET-LEIRIPAKETIN”, joka on ajoitettu sinun aikataulujesi mukaan. Voit valita leiripäiväsi perättäisinä päivinä, tai yksittäisinä päivinä vaikka kahden viikon välein. Aivan sellaisella rytmityksellä mikä Sinulle sopii parhaiten. Voit varata leiripäivän itsellesi tai samanaikaisesti sinulle ja maalivahtikaverillesi.

Leiripäivä on 9:00-17:00 väliselle ajalle ja sisältävät 2 kpl lajitaitoharjoituksia synteettisellä jäällä, 1 kpl oheisharjoitus, 1 kpl ruokailu ja 1 kpl välipala. Leiripäivä voidaan samanaikaisesti toteuttaa maksimissaan 2 maalivahdille yhtä aikaa.

Ajankohta:   Oman valinnan mukaan,

Paikka:          4G KLINIKKA, Valkekoski

Osallistujia:  1-2 maalivahtia / leiri

Ikäluokat:     U9 – U16

                      LT, Lajitaito ja PT, perustekniikka

Hinta:            1 maalivahti – 372,00 / hlö (sis. ALV 24%)

                                 2 maalivahti – 335,00 / hlö (sis. ALV 24%)

Leiri kesto:   3 päivää (9:00 – 17:00) omavalintaisina päivinä    

Sisältää:      

• Ruokailut ja välipalat leirin ajan (3 x ruokailu ja 3 x välipala)

• Synteettisen jääharjoittelun (6 kpl) videoanalysoinnilla ja oheisharjoittelut

• Leiripaidan (harjoituspaita)

• Kaikki leirillä tapahtuva opetus ja leirin jälkeen toimitetaan erikseen videotallenne omasta harjoittelusta.

Kuvaus leiristä:

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti maalivahtipelin nykyvaatimusten mukaisesti eri osa-alueita ja noudatetaan Jääkiekkoliiton lapsiurheilu sekä maalivahtipelin periaatteita.

Lajitaitoharjoittelun (synteettisen jään harjoittelu) painopisteet määritellään maalivahtikohtaisesti iän ja taitotason mukaan. Lajitaitoharjoittelussa hyödynnetään myös videokuvausta ja -analyysia.

Oheisharjoittelussa kehonhallinta, motoriikka, erilaiset taitavuutta kehittyvät osa-alueet, sekä keskivartalon ja jalkojen voimatason kehittäminen oman kehon painoa hyödyntäen.

Majoittuminen ei sisälly leirin hintaan, mutta tarvittaessa majoittumisesta leirin ajalle voidaan toimittaa erillinen tarjous.

Malli leiriohjelmasta:

• kokoontuminen 4G KLINIKKA (Kirjaskatu 7, Valkeakoski)             9:00  

• harjoitus 4G KLINIKKA – synteettinen jää                                       9:30-11:30

• ruokailu                                                                                             12:15

• harjoitus 4G KLINIKKA – oheinen                                                     14:00-15:00

• harjoitus 4G KLINIKKA – synteettinen jää                                       15:00-17:00

 • välipala ja päivän päätös                                                                  17:00

Oikeuden mahdollisista muutoksista leiriohjelmaan 4GOALIES pidättää itsellään. Kaikkien EXPRESS-leirien lopullinen ohelma sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen ennen tapahtuman alkua.