4G KLINIKKA

Nykypäivän ongelma maalivahtien harjoittelussa on ajan ja paikan puute. Jääkapasiteetti on monessa paikassa ylikuormitettu ja aikaa maalivahtien erikoisharjoittelulle ei yksinkertaisesti löydy. Samasta syystä ei myöskään joukkueharjoitusten yhteydessä tahdo jäädä aikaa maalivahtien omaan kehittämiseen. 

Vuosien kenttäkokemuksella olemme olleet huolestuneita tilanteesta jo pitkään. Nyt päätimme tuoda maalivahtien harjoitteluun uudenlaisen mahdollisuuden. Nyt on AIKAA ja PAIKKA missä voit keskittyä itsesi kehittämiseen. 4G KLINIKKA tarjoaa tilat, jossa voit kehittää lajitaitojasi tai nostaa fyysistä valmiustasoasi. Kaikkein parasta tässä kaikessa on, että halutessasi tilat ovat harjoitellessasi vain sinun käytössäsi. Eli voit TODELLA keskittyä itsesi kehittämiseen itsenäisesti, maalivahtivalmentajasi kanssa tai jos haluat saat valmennusapua myös meiltä. Löydät meidät Valkeakoskelta osoitteesta Teollisuustie 10. Pääset meille Tampereelta ja Hämeenlinnasta vähän reilussa 20 minuutissa.

4G KLINIKKA on harjoitustila, jossa jääharjoitustilana synteettinen jää takaa mahdollisuuden harjoitella täysipainoisesti jääkiekkomaalivahdin perustekniikoita. Voit kehittää omaa tekniikkaasi ilman häiriötekijöitä. Käytettävissäsi on tilat ja sen välineet, sekä tarvittaessa saat myös maalivahtivalmentajan ohjaamaan harjoitteluasi. Kaikkea ”jääharjoitteluasi” tukee videoseuranta. Kolmesta eri kulmasta toteutettava videokuvaus antaa mahdollisuuden analysoida omaa tekniikkaasi aivan uudelle tavalla jota et juurikaan pysty muuten tekemään. Halutessasi saat myös videoseurannan tallennettua ja omaan käyttöösi jatkoa varten.

KLINIKALLA on runsas varustus myös maalivahdin oheisharjoitteluun. Voit toteuttaa tiloissa niin maalivahdin ”jääharjoittelun” kuin myös oheisharjoittelun. Tällä turvataan loistavat mahdollisuudet keskittyä kokonaisvaltaisesti kehittämään itseäsi. 

Tarkoituksemme on luoda maalivahdeille paikka, jossa jokaisella on mahdollisuus toteuttaa omaa harjoitteluaan mahdollisimman hyvin. Siksi pyrimme myös laitteiden ja välineiden osalta tarjota monipuolisen kattauksen. Lisäksi otamme mielellämme vastaan myös toivomuksia välineista joita toivoisit sinne tulevan, mutta jotka sieltä vielä puuttuvat. Kaikkea kun emme varmasti vielä kuitenkaan ole ehtineet huomioida. Alla olevasta listasta näet mitä sieltä jo nyt löytyy:

Analysoi lajitaitoharjoitteluasi

Videoseuranta helpottaa harjoittelusi analysointia ja mahdollisten virheiden korjaamista. Lajitaitoharjottelua varten on tehty neljällä videokameralla toteutettu videoseuranta, josta voit seurata harjoitteluasi. Videokuva näkyy keinojään vieressä seinällä olevalla jättiscreenillä ja valmentaja voi seurata suoritusta samanaikaisesti siis neljästä eri kuvakulmasta. Kaikki videointi tallennetaan ja saat sen halutessasi mukaasi jatkoanalysointia varten. Näin voitte yhdessä valmennuksesi kanssa seurata kehitystäsi myös pidemmällä aikavälillä. 

Apua tarvittaessa valmennukseen

4 GOALIES KLINIKALLA saat tarvittaessa apua myös maalivahtivalmennuksen osalta. Kaikilla valmentajillamme on pitkäaikainen kokemus suomalaisesta maalivahtivalmennuksesta eri seurojen parissa. Kokemusta on maalivahtien niin juniorivalmennuksesta kuin myös liigatason valmennuksestakin. Eli jos tarvitaan apua yhden maalivahdin tai vaikka seuran kaikkien maalivahtien valmennukseen niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.