REKRY-TIEDOTE!

ETSITKÖ HAASTEITA MAALIVAHTIEN VALMENNUKSEN PARISTA?

4GOALIES Oy aloitti reilu vuosi sitten toimintansa. Toiminta on kuluneen vuoden aikana laajentunut siihen tahtiin, että haemme nyt mukaan toimintaamme lisää maalivahtivalmentajia.

Etsimme mukaan toimintaamme sitoutuvia tekijöitä niin yksittäisten viikkotuntien vetäjiksi, kuin myös laajempiin tuntikokonaisuuksiin pystyviä OTO-pohjaisia maalivahtivalmentajia.

Jos olet motivoitunut tekemään hommia maalivahtien kanssa yksilöllisesti ja omaat kokemusta maalivahtivalmennuksesta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Mikäli olet pelannut itse maalivahtina, on siitä varmasti apua, mutta se ei ole välttämättömyys. Kokemus maalivahtivalmentajana toimimisesta on kuitenkin välttämätöntä.

Perusideologiamme on kouluttaa jokaista maalivahtia omana persoonana ja hakea juuri hänen pelitapaansa tukevia toimintamalleja ja ratkaisuja. Pyrimme vahvistamaan vahvuuksia ja kehittämään kehitettäviä osa-alueita jokaisen maalivahdin oman pelitavan mukaisesti. Jos koet ajattelevasi valmennuksellisesti samalla tavalla, niin laita CV:si tulemaan tai ota rohkeasti yhteyttä.

Rekryterveisin

4GOALIES Oy

Jouni Antila

info@4goalies.fi

040-5193309