LEIRIT

4GOALIES tulee järjestämään jatkossa maalivahtien leiritapahtumia. Tulossa on niin juniorileirejä, harrastemaalivahtien leirejä kuin myös PRO-leirejä jotka ovat tarkoitettu kilpajoukkueiden maalivahdeille.

TULOSSA LEIREJÄ:

RÄÄTÄLÖI OMA HENKILÖKOHTAINEN 4G TARGET-MAALIVAHTILEIRI

TARGET-maalivahtileirit on tarkoitettua U9-U16 ikäisille maalivahdeille. Tarkoituksena on, että voit maalivahtina rakentaa itsellesi oman 3-päivän  ”TARGET-LEIRIPAKETIN”, joka on ajoitettu sinun aikataulujesi mukaan. Voit valita leiripäiväsi perättäisinä päivinä, tai yksittäisinä päivinä vaikka kahden viikon välein. Aivan sellaisella rytmityksellä mikä Sinulle sopii parhaiten. Voit varata leiripäivän itsellesi tai samanaikaisesti sinulle ja maalivahtikaverillesi.

Leiripäivä on 9:00-17:00 väliselle ajalle ja sisältävät 2 kpl lajitaitoharjoituksia synteettisellä jäällä, 1 kpl oheisharjoitus, 1 kpl ruokailu ja 1 kpl välipala. Leiripäivä voidaan samanaikaisesti toteuttaa maksimissaan 2 maalivahdille yhtä aikaa.

Ajankohta:   Leiripäivät oman valinnan mukaan

Paikka:          4G KLINIKKA, Valkekoski

Osallistujia:  1-2 maalivahtia / leiri

Ikäluokat:     U9 – U16

Painopisteet: LT, Lajitaito ja PT, perustekniikka

Leiri kesto:   3 päivää (9:00 – 17:00) omavalintaisina päivinä    

1 MAALIVAHTI372,00 € / hlösis. alv 24 %
2 MAALIVAHTIA335,00 € / hlösis. alv 24 %

Sisältää:      

• Ruokailut ja välipalat leirin ajan (3 x ruokailu ja 3 x välipala)

• Synteettisen jääharjoittelun (6 kpl) videoanalysoinnilla ja oheisharjoittelut

• Kaikki leirillä tapahtuva opetus ja leirin jälkeen toimitetaan erikseen videotallenne omasta harjoittelusta.

Kuvaus leiristä:

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti maalivahtipelin nykyvaatimusten mukaisesti eri osa-alueita ja noudatetaan Jääkiekkoliiton lapsiurheilu sekä maalivahtipelin periaatteita.

Lajitaitoharjoittelun (synteettisen jään harjoittelu) painopisteet määritellään maalivahtikohtaisesti iän ja taitotason mukaan. Lajitaitoharjoittelussa hyödynnetään myös videokuvausta ja -analyysia.

Oheisharjoittelussa kehonhallinta, motoriikka, erilaiset taitavuutta kehittyvät osa-alueet, sekä keskivartalon ja jalkojen voimatason kehittäminen oman kehon painoa hyödyntäen.

Majoittuminen ei sisälly leirin hintaan, mutta tarvittaessa majoittumisesta leirin ajalle voidaan toimittaa erillinen tarjous.

Malli leiriohjelmasta:

• kokoontuminen 4G KLINIKKA, (Kirjaskatu 7, Valkeakoski9:00
• jääharjoitus 4G KLINIKKA, synteettinen jää9:30-11:00
• ruokailu12:15
• oheisharjoitus 4G KLINIKKA14:00-15:00
• jääharjoitus 4G KLINIKKA, synteettinen jää15:00-17:00
• välipala ja päivän päätös17:00

Oikeuden mahdollisista muutoksista leiriohjelmaan 4GOALIES pidättää itsellään. Kaikkien TARGET-leirien lopullinen ohelma sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen ennen tapahtuman alkua.